SPOŠTOVANI STARŠI!

V soboto, 10. junija 2023, organiziramo dobrodelno prireditev  –  hojo ali tek, za pomoč družini Honomihl – Vrtič, ki je v zadnjem majskem deževju izgubila dom.

Pomagati želimo tudi sovaščanki Ivanki iz Bodkovc, ki živi v človeka nedostojnih bivalnih razmerah in zavoljo katere smo pričeli razmišljati o dobrodelni prireditvi.  Občina Juršinci je kupila mobilno hiško, potrebujemo še sredstva za vso potrebno infrastrukturo in opremo.

Pričakujemo vas kadarkoli v času od 10.00 – 15.00, na JURŠINSKEM športnem igrišču od koder se bomo podali na  slikovito traso ob ribniku, čez gozd in čudovite gorice družine Šoštarič in Toplak. Ko bo za nami prvi in edini vzpon, nas bo pričakal veličasten razgled in kozarec vode ali hladen špricar gospodarja Vinarstva Šoštarič. Pot nas bo peljala mimo Herbesteinove kleti, ki se bo letos odela v nova oblačila  ter Turistične kmetije Toplak, kjer si bomo, če bo potreba, spet privezali dušo. 

Ob vrnitvi na igrišče bo poskrbljeno  za topel obrok. Zaposleni Doma upokojencev Ptuj, društva iz Juršinc in še nekateri dobrotniki, pa bodo na stojnicah zbirali prostovoljne prispevke za svoje izdelke. Za sladkosnede  bodo poskrbele vzgojiteljice Vrtca Juršinci. 

Na fb strani Športnega društva Juršinci, bo teden pred prireditvijo, organizirana dražba dresov znanih slovenskih športnikov (Anžeta Laniška, Tadeja Pogačarja, rokavice Dejana Zavca in številnih drugih). Spremljajte in pomagajte po svojih močeh. 

Združimo moči za tiste, ki nas potrebujejo. “Tukaj” smo za njih. 

Lepo vas pozdravljam in vam želim vse dobro. 

Polona Berlak

Koordinatorka prireditve “Tukaj sem zate”

(Visited 79 times, 1 visits today)