V zadnjih tednih meseca maja se je v naši igralnici pri Škratih večkrat zaslišalo veselo petje in glasba, saj smo se pridno pripravljali na zaključno prireditev, ki pa smo jo več kot odlično izpeljali.

V torek, 28.5.2024 pa nas je čakala še ena slovesnost – zapiskali smo namreč vrtcu v slovo. Spet smo oblekli maturantske majice, si nadeli maturantske kape in nato ob zvokih piščalk in maturantske koračnice zapiskali in zapeli. Njihovi glasovi so odmevali po igralnici ostalim Škratom,  nato pa smo se odpravili najprej po šoli, kjer smo z glasnim petjem in piskanjem naznanili, da smo pripravljeni na šolo. Nato smo  obiskali še mlajše vrstnike v vrtcu. Vsi so nam zaploskali in nas bili veseli.

Na koncu smo se sprehodili še po občini, kjer smo se najprej ustavili v domu upokojencev Juršinci, ki so nas vedno zelo veseli. Nato smo nadaljevali pot do občine. Ob poti so nas prišli pozdravit tudi nekateri starši, stari starši in nas pospremili s ploskanjem. Na koncu smo  prišli do občine, kjer nas je sprejel gospod župan, ki nas je na koncu povabil še na sladoled.

Ta dan je bil spet poln veselja in ponosa.

Pripravila: Gabriela Čuš Kovše

(Visited 62 times, 1 visits today)